close
تبلیغات در اینترنت
علوم پایه
loading...

فروشگاه اینترنتی فایل های دانلودی و محصولات (بانک معماری)

علوم پایه

آخرین ارسال های انجمن

پاورپوینت گیاه صنعتی كنجد

admin بازدید : 169 دوشنبه 20 ارديبهشت 1395 نظرات ()

پاورپوینت گیاه صنعتی كنجد

پاورپوینت گیاه صنعتی كنجددسته: فنی و مهندسی 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt 
حجم فایل: 2611 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 24 

كنجد یكی از دانه های روغنی وخوراكی مهم در كشاورزی سنتی نواحی گرم به شمار میرودوظاهرا قدیمی ترین دانه روغنی در جهان میباشد

 

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

پاورپوینت گیاه صنعتی كنجد

 

مقدمه:

كنجد یكی از دانه های روغنی وخوراكی مهم در كشاورزی سنتی نواحی گرم به شمار میرودوظاهرا قدیمی ترین دانه روغنی در جهان میباشد.سابقه كشت وپراكندگی گونه های مختلف كنجددر آفریقا،ایران افغانستان،هندوستان واسترالیا آنقدر زیاد است كه دررابطه بامحل دقیق اهلی شدن آن اتفاق نظر نیست.مقدار تولید كنجد در جهان طی سالهای اخیرحدود 3میلیون تن براورد شده است.
كشورهای هند، چین، سودان،میانمارمهمترین تولید كنند گان كنجد به شمار میروند.سابقه كشت كنجد در بین النهرین،پاكستان وایران به بیش از 4000سال پیش میرسد.كنجد درایران در استانهای خوزستان،بلوچستان،اصفهان وفارس كاشته میشود.براساس گزارش فائودرسال 2000سطح زیر كشت كنجد در ایران حدود 9000هكتار با عملكرد690كیلوگرم در هكتار بوده است.

 

خصوصیات گیاهی:

كنجد با نام علمی سساموم ایندیكوم sesamum indicum گیاهی است یك ساله از تیره كنجدpedaliaceaeالبته انواعی از آن نیزچند ساله است.طول دوره رشد كنجد3-6ماه متغیر بوده ریشه های قوی وگسترده دارد كه در خاكهای نفوذ پذیر-گرم ومطلوب تاعمق 2متری نفوذ میكند.ارتفاع بوته از60-150سانت متغیر است.گلهای زنگوله مانند كنجدبه طول 3-4سانت در زاویه داخلی برگها به ظهور میرسد.گلهامعمولا خودگشن میباشندومیزان دگرگشنی بستگی به فعالیت حشرات داردوبه

ندرتا از10درصدتجاوزمیكند.میوه كنجد به صورت كپسولی كرك دارودارای یك شیار طولی روی كپسول میباشد.طول كپسول از5/2-8سانت است. هر كپسول هنگامی كه كاملا رسیده است به رنگ قهوه ای یا ارغوانی میباشد ووزن دانه كنجد2-5گرم میباشد.

 

مراحل نمو:

مراحل نموكنجد شامل سبز شدن-تشكیل برگها-شروع تشكیل جوانه گل-شروع گلدهی-شروع نیام بندی-گلدهی كامل-شروع رسیدگی فیزیولوژیك ورسیدگی فیزیو لوژیك كامل است.

 

سازگاری

كنجد محصول نواحی گرم است ودرفاصله عرض جغرافیایی 35درجه جنوبی تا 40درجه شمالی وغالبا تاارتفاع حدود1700متراز سطح دریا(بسته به رقم )كاشته میشود. دمای مناسب برای كاشت كنجد25-27درجه است.كنجد گیاهی روز كوتاه وارقام حساس به طول روزآن طی حدود 42-45-روز10ساعت به مرحله گل دهی میرسند.كنجد خاكهای لومی ،لومی شنی ،لومی سیلتی را بهتر ترجیح میدهدولی بااین وجود خاكهای نیمه سنگین وفقیر راهم تحمل میكند.كنجداز گیاهان حساس به شوری خاك وحساس به بر میباشد.این گیاه به باد نیز حساس میباشددر نقاط باد خیز موجب خوابیدگی محصول میشودوریزش دانه های ان افزایش میابد.

 

فهرست:

مقدمه

خصوصیات گیاهی

مراحل نمو

سازگاری

ارقام كنجد

روش كاشت كنجد

كاشت

ضد عفونی بذور

تناوب زراعی

كودهای شیمیایی مورد استفاده

علفهای هرز

آفات

بیماریها

برداشت

موارد استفاده از كنجد

پیام ترویجی ومنابع

 

پیش نمایش فایل

پیش نمایش فایل

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

پاورپوینت علف های هرز نخود

admin بازدید : 165 دوشنبه 20 ارديبهشت 1395 نظرات ()

پاورپوینت علفهای هرز نخود

پاورپوینت علفهای هرز نخوددسته: مهندسی کشاورزی 
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: pptx 
حجم فایل: 405 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 34 

Cicer arietinum نخود گیاهی است بانام علمی منشانخود نواحی هیمالایا درهندوستان میباشد، 90 % آن درمناطق گرمسیر ونیمه گرمسیرآسیا،3 % امریکا،2 % اروپا

 

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید

پاورپوینت علفهای هرز نخود

 

خصوصیات عمومی :

Cicer arietinum نخود گیاهی است بانام علمی

منشانخود نواحی هیمالایا درهندوستان میباشد، 90 % آن درمناطق گرمسیر ونیمه گرمسیرآسیا،3 % امریکا،2 % اروپا(کشور هندوستان با 70 -80 درصد سطح زیر کشت  مقام اول را داراست ) متوسط عملکرد جهانی 650 کیلوگرم درهکتار،کشت آن درایران در اکثر استانها پراکندگی دارد،سالانه میزان تولید آن درایران حدود 40 هزارتن است ،نخود به آب وهوای گرم ونیمه خشک سازگار است وسرماراتا 9 – درجه تحمل میکند

 

گیاهشناسی

نخودگیاهی است یکساله با ارتفاع 20 – 60 سانتیمتر دارای ریشه قوی وگسترش یافته ،برگهامرکب،برچه هابیضوی،میوه نیام،دانه  آن به رنگهای  مختلف سفید،کرم ، قهوه ای وسیاه ، ساقه آن مستقیم ،منشعب،استوانه ای وپرزدار است،برگهای آن دارای غدد مترشحه هستندکه اسیدمالیک واسیداگزالیک از آن ترشح میشودکه خاصیت دارویی دارند،نخود دارای دوتیپ زمستانه وبهاره بوده که تیپ زمستانه دارای دانه های ریزوتیپ بهاره دارای دانه های درشت میباشد،این گیاه به خاکهای شوروقلیایی  بسیارحساس است ودر شوری حدود 10 میلی موس 55 % عملکرد آن کاهش مییابد.

 

گرده افشانی درنخود

نخودگیاهی است تقریبا خودگشن که گلهاحالت پروانه آسادارندکه این یک مکانیزم تکاملی درگیاه برای جلب حشرات بویژه زنبورعسل میباشد که گلبرگ درفش بعنوان جلب کننده ودوبال بعنوان سکوی فرود برای حشرات عمل میکنند ،وقتی زنبور روی گل فرود می آیدگلبرگهای ناوی را که پرچم وبرچه هارااحاطه کرده اند می فشاردکهاین عمل موجب تماس پرچمها وکلاله هاباسطح شکمی حشره میشود .

 

کنترل علفهای هرز درنخود :

 علفهای هرزمشکل اساسی نخود بوده ونخود به تنهایی قادر به رقابت موثرباعلفهای هرزنیست لذا هدف از کنترل باید این باشدکه تعادل بین علف هرز وگیاه زراعی را به نفع گیاه زراعی پیش برد وا باید از روشهای مختلف کنترل (کنترل تلفیقی ) استفاده نمود . تاتاری وعباسی در مزرعه دانشگاه فردوسی بررسی بهترین تراکم مختلف کشت مخلوط زیره سبز ونخود را باتاکید بر کنترل علفهای هرز انجام داده وبه این نتیجه رسیدند که نخود درهیچ تراکمی از کشت مخلوط اثر معنی دتری با کشت خالص نداشت اما زیره در تراکم 90 بوته در متر مربع زیره همراه با 15 بوته در مترمربع نخود بیشترین اثر مثبت را داشته است همچنین به این نتیجه رسیدند که بیشترین اثر مستقیم مثبت بر عملکرد توسط تعداد غلاف در گیاه ودر شرایط کنترل علفهای هرز میباشد.

 

اهداف کلی مدیریت علفهای هرز:

1- کاهش علفهای هرز

2- کاهش استفاده از منابع موجودبوسیله علفهای هرزمثل تاخیردرکاشت

3- شیفت دادن علفهای هرزبدخیم بسمت علفهای هرز کم خطر

4- حفظ محیط زیست

5- حفظ دشمنان طببعی ومساعدکردن محیط برای ازدیاد آنها

 

فهرست:

بقولات(حبوبات)

پراکنش

جدول 1- سطح زیر کشت ،میزان تولید و متوسط عملکرد حبوبات

ارزش اقتصادی

سایر خصوصیات

جدول 2- ترکیبات اسید آمینه ضروری در برخی حبوبات (برحسب گرم در 16 گرم نیتروژن) توسط فائو


تثبیت ازت


علفهای هرز حبوبات


(Chick pea)نخود


گیاهشناسی


گرده افشانی درنخود


 جدول3- ارزش غذای نخود (درصد گرم دانه)


کنترل علفهای هرز درنخود

 

اهداف کلی مدیریت علفهای هرز

 

راههای مبارزه


تناوب زراعی


طراحی تناوب زراعی


گیاهان پوششی


الگوی كشت


مبارزه بیولوژیكی


کنترل بیولوژیک


ویژگیهای عامل بیولوژیک


کنترل بیولوژیک علفهای هرز: اساس


مبارزه شیمیایی


مهمترین علفکشهای مورد استفاده درنخود


کنترل تلفیقی:


منابع:

 

 

پیش نمایش فایل

پیش نمایش فایل

قیمت فایل فقط 5,500 تومان

خرید

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
فروشگاه اینترنتی بانک معماری «تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.»
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1904
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 53
  • آی پی دیروز : 47
  • بازدید امروز : 4,898
  • باردید دیروز : 7,174
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 15,281
  • بازدید ماه : 56,644
  • بازدید سال : 246,677
  • بازدید کلی : 912,440