close
تبلیغات در اینترنت
فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد
loading...

فروشگاه اینترنتی فایل های دانلودی و محصولات (بانک معماری)

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد دسته: مقالات آموزشی و کمک آموزشی  بازدید: 1 بار  فرمت فایل: doc  حجم فایل: 175 کیلوبایت  تعداد صفحات فایل: 8  تعداد صفحات انگلیسی 8صفحه (2159 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 8 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت…

آخرین ارسال های انجمن

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد

admin بازدید : 102 یکشنبه 13 فروردين 1396 نظرات ()

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد

فراوری فشار بالا در صنایع غذایی  – ویژگی ها و کاربرددسته: مقالات آموزشی و کمک آموزشی 
بازدید: 1 بار 
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 175 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 8 

تعداد صفحات انگلیسی 8صفحه (2159 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 8 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

 

قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید

نمونه ترجمه 
چکیده
این مقاله با هدف نشان دادن فراوری فشار بالای موادغذایی برای پردازش و فراوری مواد غذایی مایع و جامد با محتوای رطوبت بالا بیان شده است. هنگامی که از فراوری فشار بالا استفاده میکنیم، میکروارگانیسمها از بین رفته، اما پیوندهای کووالانسی شکسته نمیشود و اثر بر روی موادغذایی فرآوری شده در حداقل مقدار خود میباشد. علاوه بر این، اثر مثبت شامل اجتناب بیش از حد تیمار حرارتی و مواد نگهدارنده شیمیایی است. فناوری فشار بالا، اثر کمی بر ترکیبات با وزن مولکولی کم از قبیل عطر و طعم، ویتامینها و رنگدانه در مقایسه با فرآیندهای حرارتی دارد. بنابراین، کیفیت مواد غذایی پاستوریزه شده با فناوری فشار بالا بسیار شبیه به موادغذایی تازه است. ...................
فشار حاصل از واکنشهای بیوشیمیایی بعدی در محصولات تیمارشده رخ میدهد. این مقاله یک مرور کلی از وضعیت تکنولوژی فعلی را بیان میدارد.

لغات کلیدی : فشار بالا، کیفیت مواد غذایی، فراوری مواد غذایی، حفاظت بدون گرما، فراوری فشار بالا

قیمت فایل فقط 8,000 تومان

خرید

برچسب ها : فراوری فشار بالا در صنایع غذایی – ویژگی ها و کاربرد

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
Profile Pic
فروشگاه اینترنتی بانک معماری «تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.»
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1904
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 384
  • باردید دیروز : 975
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 3,406
  • بازدید ماه : 22,526
  • بازدید سال : 309,564
  • بازدید کلی : 975,327